June 18, 2009

*Harapan atau hanya angan2 n impian yg belum tentu menjadi kenyataan*


2,3 hari ni..badan teras letih ajer..so mlm td ckp kat cik jai...

me....: abg jom g urut umah k. ita...
cik jai..: jom tp knpa?
me..: sj bdn letih ler...
cik jai..: ok jom..

so i pon siap2 ler..coz mmg nak kuar pon ke giantkan sbb nak beli brg so sekali lalu jer la..kuar umah arround 8.30pm after layan citer ghost whisperer tu...g giant dulu beli brg n go to KFC beli bugger tok alas perut coz cik jai lapar..nak g kdai mkn takut kang lmbt lak nak g umah k. ita kan..so tapau la kfc tu dl..pas settle2 sumer go to k. ita house(actually dia ni sepupu my MIL la kot rs nya kalo x silap..)..tu pon lewat jugak lakan..kat kul 10 smpai umah dia..
smpai2 tgk dia ada kat luar umah..so we park kete kat dpn umah dia..x sempat lg sy trun n dia dah tnya..

she say..: camner dah ader paper ker?
i say..: entah ler..tgh tggu peod..
she say ...: haaaa..ader kot..?
i say..: x tau le kak tp pas wat hsg ritu..belom peod lagik la...
she say..: x per jom masuk meh akak tgk kan...

so we all pon masuk la..dia pon ready kan la tmpat nak mengurut tu..

n satu lagik perkara yg saya tahu..sy ni byk angin sebenarnya..cian kat akak tu..kuar angin kat dia..hahaha sori yer kak..ptt le bila touching cik jai jer...cik jai angin..angin satu bdn..hahaha sori sayang..
sambil smbang2 tu dia mengurut la sy..ok la sbb byk betul citer dia nih...mmg x kering cerita..
pastu..

she say..: akak rs kamu ni mengandung ler..?
i say..: yer la tu kak..
she say..: betul...bdn kamu ni akak pegang pon lain jer..ada isi ni..
i say..: akak ni cam tetau jer...aper aper jelah kan..
she say lagik..: Ya Allah budak ni..org ckp x percaya..insyaallah ader ni..betul...

akak tu konfiden jer ckp..tp i still x percaya..yer la..x nak mengharap sgt kan..so pastu dia ckp lagik..

meh akak tgkkan perut kamu..
i say la..: x mengandung la kak...
she say :meh akak tgk kan..

so dia pon pegang la perut sy dgn konpidennya..

tetiba dia ckp..

she say: yer la..ader isi nih..tgk nih..ader ketul ni..rahim pon cam bengkak jer..

actually ms dia touching perut sy tu..rs skit sakit sblh kanan..

pastu cakap la..sakit la kak..
dia cakap lagi..ha tgk ader nih..
sy ckp la..kak..sy br lmbat peod 2 hari..xkan la ader rs paper..nak peod kot..yg akak ckp tu drh peod kot...hahaha

akak tu hampir nak mrh sy coz x percaya ckp dia..dia pgg jugak nadi sy n ckp nadi sy laju..huhu..camner harus ku percaya..
kak...bkn x nak percaya cuma x nak pk n mengharap sgt..coz x nak kecewa lagik..

tp di bermati matian ckp yg sy nih preggy..so pas abis urut tu dia trs ckp kat cik jai..insyaallah kalo betul dlm perut sy nih ade isi..mmg ader!!!

adeh kak...camner harus ku luahkan..x per lah...kita samer2 doa yer..harap2 semua ni menjadi kenyataan..

sebenarnya bln nih mmg sy x peod lagi..my last peod ialah 20/5/2009 n hari ke-10 i do HSG iaitu on 29/5/2009..so until now..mmg peod x dtg lagik..so klau dikira utk kitaran 28 hari pttnya my peod mesti dtg on 16 or 17/5/2009..so skarg dah lewat 2 harilah..

aperpon..kami berdoa..semoga ALLAH makbulkan doa kami...


2 comments:

Resthour said...

Ct wat la upt...
nnt update adik tau

CIK CT said...

ok..jgn risau..aper2 nnti ct inporm ek..

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved