March 12, 2010

Entry Tertangguh..

Ya Allah..lama giler x menulis dalam ni..naik bersawang dah blog ni..hurm nak wat camne..sejak akhir2 ni sibuk sket plus dgn penyakit malas melanda kan..so byk gak entry yg x tertulis dlm nih..nak mula dimana ya..ok kita mula dl dgn story mori tntg sy n my Lovely cik jai n our lil baby nih yer..ok so far sy n cik jai alhamdulillah sihat sahaja..sy mcm biasa lah..dah tentu semakin sarat kan..hurm sampaikan bila benda terjatuh nak tunduk amik pon dah x terdaya dah..so of course lah cik jai yg akan jadi mgsa..by the way sy still lg pergi kerja mcm biasa cuma agak malas nak bawak kereta dah..haha( (muleh x kalo soh cik jai sediakan driver) kui..kui..kui..sian lak cik jai yer..perut pon dah semangkin membesar..tgk lah ni ha..

dan ini lah sy

sunggoh gemok ok..hahah..dlm perut ni lah ada some one yg selalu temankan sy..adakalanya cik jai juga..tp turn cikjai bila mlm tiba lah sbbnya waktu siang sy yg bawa perut ni..cik jai g school.. hahah..so anak mumy ni akan temankan dady dia waktu mlm menjelma lah..
sgt bahagia sekarang..setiap ms sy merasai pergerakannya..sunggoh comel ok bila melihat perut seperti ombak melanda..terangkat sana sini..
waktu tido kini pula semangkin susah n x selena dulu..yer lah..risaukan anak mumy ni ..takut terhimpit dia ke ape kan..so selalunya bila mencari posisi tidur teramat lah susah..bila mengiring kekiri n kekanan..anak mumy akan kuit2 kat dlm tummy ni ha..( x selesa agaknya kan kot)sian dia ya..bila terlentang pula terasa betul senaknya perut...so selalunya akan ambil masa yg lama utk sesuaikannya..sampaikan adakalanya bila dah x tau nak buat apa sy biarkan jer dia kuit2 kat dlm tummy ni..heheh sian anak mumy eh..
dan selalunya bila waktu pagi sy akan terjaga dgn sendirinya ..awal pagi lak tu..of course la ini kerja anak mumy ni kan..haha kompem akan bgn awal..kadang tu kul 5 dah sedar..terasa perut bergerak2..haha..sgt syg pd ini budak kecik ok..dan bila mumy jg selalunya dady lah yg akan jadik mangsa..tp mengikut hari dan waktunya lahkan..waktu cik jai school x de la nak kacau sgt kan..kang cik jai lak lmbt g school..so kesimpulannya..kehidupan sekarang teramatlah bahagia n happynya..punya suami..keluarga dan juga bakal baby ni..x sbr nak menunggu kelahirannya..:-)..terasa seperti semuanya kini saling melengkapi..alhamdulilah...


ok..nnti kita berambung lagi yer..

2 comments:

SHIMA said...

wah,dh makin besar ar peyot tu...mesti best kan...apapon,jg diri..

muka berubah sikit ar...tp still ciut miut

CIK CT said...

hahha..mekasih shima..muka dah jd tembam tersangat lah amat ni ha....

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved