November 01, 2010

"THE BEST MOMENT OF MAKAN BERSUAP"

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower www.elizadianna.com - done

2. Dengan sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER di Blog ini peace-done

3. Linkkan www.elizadianna.com di blog uols - done

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
http://www.elizadianna.com/2010/11/best-moment-of-makan-bersuap.html
-done-

5. Upload 1 keping gambar uols laki bini tgh makan bersuap. Tak kisah la time kawen ka, time lunch ka, ikut suka hati uols..janji uols bersuap ngan laki atau bini masing²..jangan ngan laki org atau bini org sudah -done-
ok pic yg dipertaruhkan 
tadaaaaaa
time nih je ada gmbar mkn suap2 hokey...la ni mmg mkn suap2 gak..tp x de lak le tkg amik pic nya... tkg amik pic nya belom beso gih..
ni ha baru 6bln++...hehhe pic dia je yg banyak... :-)
ok done....
notakaki- sesapa nak join klik banner eh...

4 comments:

e.l.i.z.@ said...

hehehhe...mcm nk tergelak je tu mkn? ke nk mkn tgn sang suami jer hehe

nnt eli dtg terjah lg..ni saje je ni hehe

farra8979 said...

mase me kawen x de pun makan beradap so, x de la makan bersuap.. huhuhu...

CT @ MUMMYAWISH said...

hahhaha..tuan punya contest..mmg nak tergelak pon..yer la pestime mkn suap2 depan org..malu seh...tu jadik gitu tu...

e.l.i.z.@ said...

hehehhe..sy dtg nk copy gambar ni =)

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved