August 11, 2009

Yay:h::y::e::laptop:
____________________________



now i'm doing work at my ofis..very miss cik jai lah..:girl_15:erm so tired jugak lah..sbb lately byk kejer nak kn buat tp i love my job..MySpacetp x per nak wat camner kan...
kerja tetap kerja..
MyEm0.Com

sy juga dengan sabar mengira masa dari jam ker minit dan juga ke saat..
MyEm0.Comkekadang rs x sbr tau..MyEm0.Comtp tetap sabar menanti..menanti ke 17/8 dimana segalanya akan ditentukan..harap2nya berjaya lakan..selalu menasihati diri sy sendiri supaya..sentiasa berpikiran +ve......
:c::h::a::i::y::o::k:...
sekarang juga sy menjadi lebih berhati2 menjaga diri..lebih menyayangi diri sy sbbnya sy n cikjai mahu menjaga sikecik yg mgkin ader kat dlm nih..MyEm0.Com..hehehe harap2 la kan...setiap hari sy n cikjai berdoa memohon semoga ALLAH mengurniakan kami dengan kehadiran sicilik..supaya menjadi penyeri kehidupan kami..MyEm0.Com


:a::m::i::n:

3 comments:

Ieda said...

dah ade rupenye...congrates......

CIK CT said...

ape yg dah ader nih ieda..??hehe..jgn wat spekulasi eh..hehehe..erm sbnrnya upt ritu x kompem pon sbbnya x tau nak ckp ader ke x..sbb x nmpk sgt line yg no 2 tu..kalo perati betul2 mmg mcm ader..mybe..too early kan..tu yg x berani nak ckp tu ader ke x der tp berharap ader lakan..

Ieda said...

insyaallah.....

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved