August 12, 2009

MyEm0.ComUPT result on 3/8/2009
________________________________


ok lah untuk tidak menghampakan ni nak story tntg kptsan upt pd hari isnin 3/8/2009 yg sy sj2 buat haritu..kptsan nya mgkin bagi sy boleh dikira tidak mengecewakan lah...tp tidak lah terlalu percaya kannya atau terlalu mengharap..erm pagi2 lagik bgn n pas cik jai g school sy trs kebilik air utk membuat upt..:mandi: n kptsannya ..
........
..........
................
..........................
.....................................

..memula just kuar 1 line pastu bila dibiarkan lagi beberapa minit nmpak sperti 1 line lg kuar..bila diperhatikan btl2 mmg nmpk mcm ader 2 line tp tu lah ... x sure la..x dpt nak dipastikan..mgkin too early ..jd sy amik kptsan untuk tggu jer nnti ms 17/8 tok kompem sbb ms nih sy ade appoinment dgn doc utk cek urine....
jd mgkin kptsannnya adalah lebih tepat...
.:girl_15:x per kalo ader rezki sy n cik jai adelah kan..now we just pray to ALLAH..cume skrg nih sy lebih berhati2 menjaga diri sbbnya kami menganggap sicilik ini mgkin berada didalm..jd kn jaga diri sebaik mgkin..kalo x sy nih mudah luper diri..sumer benda nak buat..kami juga sentiasa berpikiran +ve..so aper2 kptsan kami akan terima..yer lah..kita dah berusaha n hanya DIA yg menentukan sesuatu kejadian itu kan..:girl_5:jd untuk tidak terlalu memikirkannya adalah lebih baik..:piano:betul x..?
x mo stress2..hehehe

8 comments:

Ain said...

insya Allah.. harap2 dpt khabar gembira dr CT

CIK CT said...

insyaallah...mudah-mudahan ek..

Mdm Lulu said...

insya Allah,ada rezeki Allah akan berikan..cuma lambat ngan cepat je..harap sabar k...

CIK CT said...

mekasih..salam kenal kenalan ek..

eyna said...

alhamdulillah Ct..harap2 result tu jd kenyataan k....

CIK CT said...

insyaallah eyna..harap2 lah..

Resthour said...

insyaAllah ct..
adik doakan

Ieda said...

xsabarnya......

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved