June 04, 2010

Life as a Mummy

sekembali sy kali ni nak stori mori psl life menjadi seorg mummy nih..ok tempoh berpantg pon dah abis..so skrg kembali menjalani kehidupan seperti biasa lah..menguruskan sitecik secara sendiri..mandikan sendiri semer..alhamdulillah..setakat ini x der masalah lah..skrg nih masih lg dirumah my mom..(hahah jgn x tau pagi td my mom yg mandikan sitecik)ekek oh rs sgt lah bertuah..tq my mom..!!!sehari 2 ni akan kembali ke rumah sendiri..so barulah akan merasa tanggungjawab as a mumy tu sebenarnya..semua kn buat sendiri disamping menguruskan rumah tangga..hope lah semuanya ok..

oh skrg ni sgt2 lah touching bila melihat muka sitecik..apetah lagi waktu sdg bf..moment yg sgt2 lah indahnya haih..bak kata skang ni semuanya yg indah2 belaka lah..ekekek..
rs mcm nak dodok romah jer jaga anak..x pyh kerja..muleh ker???

peh ni kuar bersiar2 n bercanda ria adalah sgt mengebestkan..sgtlah berbangga..oh sy adalah seorg mummy!!!
dulu..sgt2 lah sedeh hati bila kuar tgk org lain menggengdong bayi..(betui ker ejaan hah??)..tp skrg..kami pon sama..sgt2 lah menyukai keadaan ini..Allah makbulkan doa kami..alhamdulillah..aminn..


byk nor nak stori mori nih tp secara laju2 sy kn menyudahkan karangan sy sekarang kerana buah hati pengarang jantung sy sudah terjaga dari tidurnya..ok bye....

2 comments:

KINA said...

mengendong bayi ye adik ct.... hahahaahh

Mummy Darwish said...

aa la kak..mengendong...almaklumlah lama x g school!!!ekekek

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved