June 02, 2010

-Tempoh Berpantang Tamat-

alhamdulillah..selesai sudah tempoh berpantang sy selama 44 hari..thanksss sgt2 to my mom yg sabar menjaga sy selama 44 hari ini..sgt bertuah kerana sy dilayan bagaikan sang puteri..sehingga ke hari ini walopon sy ni dah la tersangat2 sehat walafiatnya..my mom still mandikan my tecit tu..sy masih lagi disediakan dgn tungku n mandi still dgn air panas..mkn pula masih lagi disediakan...good job my mom..love u sgt2..mmg betullah..kalo dipk kan balik..org berpantang ni kalo yg bertuah tu mmg akan dilayan mcm raja..(mcm sy lah eke)bkn semua org dpt merasa tau..sbb kekadang keadaan x mengizinkan..

sgt terharu juga dgn my mom sbb..sabar melayan pertanyaan sy..nak tau sbbnya??sy suka bertanya bila...my mom kata ok ini x boleh mkn..so sy akan tnya knpa???knpa???knpa???aduyaii kompem pening my mom kan..sori yer emak..anak mu ini sgt2 ingin tau tentang pantang larang itu..sgt2 nak tau akibat dan kesannya..kalo akibatnya buruk dgn secara laju2 sy x akan buat...hahaha

neway..bersyukur sgt2..sbb semuanya berjalan dgn lancar..bdn pon dah rs sehat sgt2..

skrg sgt x sabr utk balik kerumah sendiri..hoyeee....ridu seh...byk benda nak buat..sgt x sbr juga nak menjaga sitecit secara sendiri..jumpa lagi di lain entry...ok....

2 comments:

KINA said...

nanti dah balik rumah sdr sure rindu sgt ngan mak tau... huhuhuhu

Mummy Darwish said...

ekekek..kompem tu kak..x balik seminggu pon membuak2 rasa nak blik jumpe mak..

copyright@2012-Aku Seorang MAMA-All Righted Reserved